ontwerp en realisatie: CreaBea [interactieve] Vormgeving

Bloed kruipt waar het niet gaan kan

Een drukke week met van alles en nog wat. Leuke dingen, die met zingen te maken hebben. Dus na een paar jaar iets rustiger aan te hebben gedaan, is het nu tijd om weer eens wat plannen ten uitvoer te brengen.

Sparren
Met een super gezellig optreden afgelopen zondag bij Westeinder Live “op zak”, heb ik dinsdag weer een afspraak met Sandra van der Spruit. Onze gesprekken (waar sta je, wat wil je, hoe ga je dat aanpakken) werken heel verhelderend.

Netwerken
Woensdagavond kan ik onverwacht mee met Bianca Otten die sinds een aantal maanden haar eigen boekingskantoor heeft onder de naam Boekerz! Zij heeft VIP-kaarten voor de BME Party Awards in Nieuwkuik. Het was erg gezellig en leuk om weer zoveel bekende mensen tegen te komen die ik stuk voor stuk toch maanden soms jaren niet gesproken heb.

Zangles
Op donderdagavond heb ik zangles bij Kees Taal. Kees zorgt ervoor dat mijn stem op de juiste plek blijft en er elk optreden weer vol tegenaan kan. Met name de oefeningen zorgen ervoor dat ik scherp blijf in vooral de stembeheersing.

En nog een keer netwerken
Vrijdagavond heb ik een leuke netwerkborrel in Grandcafé Gooiland in Hilversum. Het is een komen en gaan van mensen uit de radio- en televisiewereld en het kan dan dus geen kwaad om hier even mijn gezicht te laten zien.

Ik heb er weer zin in en ga je de komende tijd regelmatig op de hoogte houden van alles wat ik aan het doen ben!

Groetjes,
Rick

terug